Broj pregleda: 863

Odličan poslovni prostor u Kikindi

ID: 914-1
Poslovna zgrada , izdavanje
3,60 €
Površina: 1.650,00 m²
Struktura: 20
Grad
Kikinda
Šira lokacija
Kikinda
Cena/m²
0,00 €
Površina
1.650,00 m²
Struktura
20
Spratnost
3 /3
Grejanje
Centralno gradsko  

Lokacija: Poslovna zgrada glavne filijale Kikinda je objekat u strogom centru grada, na centralnom trgu Srpskih dobrovoljaca. U neposrednoj blizini se nalazi Skupština opštine, hotel „Narvik”, 14 ekspozitura banaka, kao i drugi poslovni i komercijalni sadržaji.
Upotreba: objekat je ukupne površine 2,660 m2, od čega se 1,666 m2 vodi na investicionim nekretninama.Poslovna zgrada glavne filijale Kikinda predstavlja kombinaciju poslovno-stambenog objekta. U prizemlju objekta je šalter sala, restoran i tri kancelarije.Na 1. 2. I 3. Spratu je prostor isključivo kancelarijskog tipa. Na 4. Spratu je smeštena konferecijska sala i arhiva.
Šalter sala I međusprat su trenutno u upotrebi, ali se po potrebi može izvršiti adaptacija za potrebe izdavanja.
Tehničke karakteristike objekta: Poslovni objekat Glavne filijale Kikinda je amirano betonske šaltere, dok su zidovi od cigle.Pregradni zidovi u kancelarijskim prostorijama su montažni, kombinacije drvo i staklo. Spoljašnja fasada je od fasadne opeke, delimično prekrivena zatamljenim staklom. Krov je kos, prekriven crepom. Prozori su jednokrilni, izrađeni od aluminijumskih profila sa dvostrukim staklom i termomostom.Podovi u kancelarijskom delu objekta su uglavnom betonski, prekriveni itisonom, dok su u manjem,renoviranom delu pod laminatom.Podovi šalterske sale, hola i stepeništa su obloženi teraco mermerom. Visina plafona u šalter sali je je oko 6m, dok je u kancelarijama 2.70m. Objekat je opremljen jednim liftom, koji je van upotrebe.
Parking: U dvorištu poslovne zgrade se nalazi otvoreni parking sa 10 parking mesta.

Ostali podaci

  • Grejanje:
    Centralno gradsko  
  • Godina izgradnje:
    1988

Opis nekretnine

  • Pozicija:
    U poslovno stambenoj zgradi

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna