Broj pregleda: 286

Vila na Senjaku

ID: 1387-1
Luksuzna vila , prodaja
2.750.000,00 €
Površina: 600,00 m²
Struktura: 10
Grad
Savski Venac (Beograd)
Šira lokacija
Senjak
Cena/m²
4.583,33 €
Površina
600,00 m²
Površina parcele
10 a
Površina okućnice
10
Struktura
10
Spratnost
pr

Kuća se nalazi u rezidencijalnom delu Beograda, na Senjaku.

Plac na kome se nalazi kuća, izlazi na dve ulice, površine je 996 m2 i oivičen je kamenom ogradom u skladu sa ambijentom tog dela grada. Ispred placa iz nalazi se travnjak površine 120 m2 sa drvoredom koji daje intimnost stanarima kuće.

Kuća koja je okrenuta prema jugu, površine je 600 m2 i prostire se u 3 nivoa od po približno 200 m2. Sagradjena je 2003. god. od armiranog betona, cigle, sa bakarnim krovom, stolarijom od drveta i aluminijuma i brodskim podom od jasenovog drveta.

Ulaz na plac na kome se nalazi kuća, moguć je iz dve ulice, stim što se glavni ulaz sastoji se i iz pešačke staze /koja poseduje grejače za otapanje snega/ i kolskog ulaza za nadkriveni parking za 2 automobila i sporednog ulaza za garažu. Staza do garaže u koju staju još 2 automobila, takodje ima grejače za otapanje snega.

Samim ulaskom na plac na kome dominira kuća zidana u stilu starih gradskih vila sa francuskim krovom, posetilac se susreće sa prostranim vrtom povšine 600 m2, 100 godišnjim borovima, potokom, travnjakom, ugradjenim roštiljem i senikom.

Kuća ima tri ulaza: Glavni iz koga se direktno ulazi u dnevni boravak, sporedni sa strane kuće koji vodi u spavaće sobe na spratu i ulaz za poslugu sa zadne strane kuće.

Kuća poseduje 3 nivoa koji su svi funkcionalno povezani.

PRIZEMLJE se sastoji iz velikog dnevnog boravka /od 12o m2 u okviru koga je kamin sala, trpezarija i trem koji je po potrebi spojiv sa dnevnim boravkom/, kuhinjom, gostinskim toaletom i zasebnom stambenom jedinicom /od 55 m2 koja ima dnevnu sobu sa kuhinjim, spavaću sobu i kupatilo/. Dnevni boravak spojiv sa tremom i galerijom ima mogućnost kapaciteta za prijeme od 120 ljudi. Pored trema koji je direktno vezan za baštu, u prizemlju sa izlazom iz kuhinje se nalazi i predivna terasa za dorućak i intimne većere. Visina u svim prostorijama je 3,2 m, a u delu gde je galerija dostiže 6,2 m.

SPRAT sadrži pored pomenute galerije sa bibliotekom i radnim kabinetom, koje u suštini pripadaju dnevnom boravku, i glavnu spavaću sobu sa 2 kupatila i garderobom od 45 m2. Vezano za sporedni ulaz sa stepenicama nalaze se dva spava spavaća bloka sa kupatilima i garderobama od po 30m2.Visina u svim prostorijama je 3 m.

SUTEREN koji se sa 3 strane nalazi iznad površine zemlje sastoji se od pokrivenog bazena koji je vezan za baštu u delu gde je potok /dimenzija 10 x 4 m dubine 1,5 m/, jakuzija, saune, kupatila, tuš kabine, toaleta, gym sale /10 x 4 m/, prostora za zabavu /10 x 3 m/, vešernice, ostave, kotlarnice, garaže za 2 automobila i apartmanom za poslugu od 20m2. U suterenu postoji mogućnost pretvaranja gym sale u garažu za još 2 automobila.Visina u svim prostorijama je 2,6 m.

Grejanje kuće rešeno je centralnim kotlom koji može da se napaja strujom, ugljem ili naftom. Za grejanje gasom potrebno je instalirati poseban kotao. Hladjenje kuće  rešeno je klima uredjajima.

Zgrada poseduje centralu sa 2 telefonske linije, kablovsku tv, internet i interfon.

Ono o čemu je posebno vodjeno računa je bezbednost kuće i njenih stanara: Kompletan teren oko kuće i unutar bašte pokriven je sugurnosnim kamerama. Zidovi sa zadnje strane kuće opasani su bodljikavom žicom. Uradjen je najsavremeniji sistem alarma protiv obijanja, loma stakla i požara. Svi spavaći blokovi poseduju blindirana vrata iza kojih se stanari  osećaju sigurnim. Apartman za fizičko obezbedjenje je u vezi sa celom kućom, a ne narušava privatnost njenih stanara.

Jednom reči kuća za spokoj i uživanje.

 

 

 

 

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna